Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / Благотворительность в Украине / Благодійний аукціон у Запоріжжі
09.05.2012

Благодійний аукціон у Запоріжжі

31 травня 2012 р. о 12:00, в готелі Four Points by Sheraton, за адресою: м. Запоріжжя, бул. Шевченка, 71А, відбудеться благодійний аукціон, присвячений Дню захисту дітей, організований благодійним фондом «Щаслива дитина», за підтримки готелю Four Points By Sheraton.

Зібрані на аукціоні кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання для дитячих лікарень в м. Запоріжжя та Запорізької області: пульсоксиметрів, шприцевих насосів, електрокардіографів. Це обладнання допоможе одужанню, дасть надію, врятує дитячі життя.

У благодійному аукціоні візьмуть участь представники запорізької громадськості, бізнесу, промисловості, депутати обласної та місцевого рад.

Радує, що за два місяці до проведення аукціону відомі російські та українські діячі культури, музиканти, актори, режисери і зірки шоу-бізнесу висловили бажання надати лоти: пам'ятні предмети, сувеніри, автографи.

Лоти вже погодилися надати: Ольга Сумська, Андрій Данилко, Таїсія Повалій, Святослав Вакарчук, Джамала, Влад Яма, Олег Скрипка, Ані Лорак, Тарас Василенко, Валентин Коваль, Оксана Байрак, Максим Остапенко (директор Національного заповідника «Хортиця») та багато інших.

http://www.ufb.org.ua/events.htm?id=210